english español deutsch
 

 


Rancho Baaxal skapades för dem som inte gillar typiska kommersiella turistattraktioner med massor av folk där det känns som om de försöker mjölka en på pengar. Vi ville visa våra gäster vårt lilla paradis och behandla dem som vi själva vill bli behandlade – som goda vänner och inte som turister.

Vi är en liten ranch med bara 12 hästar och vi har inga som helst planer på att expandera – vi vill fortsätta att ge våra besökare en unik och personlig upplevelse – några gäster i taget.

Svenska ranchägaren Lisa har älskat hästar sedan barnsben. Ranchen drivs utan vinstsyfte och eventuella överskott investeras i hästarna. Lisa letade efter ett nytt hem till sin häst Nay när hon hittade den här lilla mysiga och rustika ranchen i paradiset Maroma. Några månader senare, i början av 2008, erbjöds Lisa att ta över ranchen och några av de hästar som redan fanns där och startade sedan turridningsverksamhet. Lisa såg sin möjlighet att göra verklighet av en gammal dröm att ge misshandlade och vanskötta hästar en ny chans i livet och snart utökades familjen då fler hästar fick ett nytt hem på ranchen. Rancho Baaxal hade fötts.