Rancho Baaxal Horesback Ridiing - Riviera Maya Mexico
english español deutsch
 
 

Välkommen till Rancho Baaxal!

Vår ranch är inte som andra ställen brukar vara där man kan rida på turistorter - vår rustika och ekologiska ranch är en välbevarad hemlighet (som vi gärna delar med oss av till dem som lyckas hitta oss!) gömd inne i den grönskande djungeln.

Vi har några få - men desto mer viktiga - prioriteringar. Nummer ett är att våra hästar är lyckliga och mår bra. Och ni som är våra framtida eller återvändande gäster är nummer två. Vi hoppas att ni inte tar illa upp, men våra hästar kommer alltid i första hand - och detta är inte förhandlingsbart. ”Baaxal” är ett ord som kommer från mayafolkets språk och som betyder ”en plats där man har roligt” och vi är övertygade om att om våra hästar trivs och har det roligt så kommer det att smitta av sig på dig som rider hos oss.

Alla som jobbar på vår ranch är stora djurälskare och vi använder aldrig någonsin någon typ av våld eller bestraffning när vi hanterar våra hästar.

Om du delar vårt sätt att tänka, är det mycket troligt att du kommer att gilla att rida hos oss - som bonus kommer du dessutom att få rida genom en oförstörd tropisk djungel och på en av världens vackraste stränder (Maroma) enligt Travel Channel.

Unikt för Rancho Baaxal är också vår fullmåneritt, ett äventyr utöver det vanliga där du rider genom den månbelysta djungeln och på stranden.


Lär känna vår familj!
Klicka på familjen för att läsa lite om våra 12 älskade hästars personligheter (och våra härliga hundar!)

 
    Rancho Baaxal

Promocionar tu página también