Rancho Baaxal Horesback Ridiing - Riviera Maya Mexico
english español deutsch
 
 
(52) 1 984-145-8962
info@ranchobaaxal.com


Öppettider för bokning: 9:00–18:00 måndag-lördag
Vi svarar på förfrågningar/e-post inom en vardag.

Namn:   
E-postadress:  
Bekräfta e-postadress:
Land:  


Jag skulle vilja ha information om följande:

Dagtur
Fullmånetur
Privat ridtur
Specialtur (specificera önskemål i kommentarrutan nedan)
Ganska van ryttare - Jag kan kontrollera en häst i alla gångarter men rider inte regelbundet

Se vår avbokningspolicy

Rancho Baaxal förbehåller sig rätten att be ryttare som utgör en fara för sig själva, våra hästar eller sina medryttare att stiga av sin häst och avbryta ridturen när som helst. För din egen säkerhet ber vi dig vara helt uppriktig när du informerar oss om din ridvana. Rancho Baaxal

Promocionar tu página también  

Rancho Baaxals avbokningspolicy

1. En administrationsavgift på 8 % av totalsumman av allt som bokats (ridning, transport, eventuella tillägg, etc.) kommer att debiteras för alla avbokningar.
2. Avbokningar bör göras senast tre dagar (72 timmar) före bokad ridtur.
3. För avbokningar som görs mindre än 72 timmar före bokad ridtur kommer ytterligare en avgift på 20 USD per person att debiteras.
4. För avbokningar som görs mindre än 48 timmar före bokad ridtur kommer ytterligare en avgift på 30 USD per person att debiteras.
5. Avbokningar som görs mindre än 24 timmar före bokad ridtur samt uteblivna besök kommer att debiteras till fullo och du är i dessa fall skyldig att betala eventuella obetalda belopp via PayPal senast 48 timmar efter din bokade tur. Du kommer inte att kunna boka om en missad ridtur utan att göra en ny bokning och betala en ny depositionsavgift.
6. Datum kan ändras senast 48 timmar före bokad ridtur, under förutsättning att en annan dag/tid är disponibel.
7. Sena ankomster: Kontrollera den bekräftelse du fått via e-post noggrant för att se vilken tid du förväntas anlända till ranchen och se till att du kommer i tid till din tur. Om du anländer sent kan det hända att du inte kommer att kunna delta i ridturen och du kommer ändå att bli tvungen att betala för denna, i enlighet med vår avbokningspolicy. Om du har bokat en privat ridtur och kommer försent till denna kommer vi att vänta på dig/er i upp till 20 minuter efter planerad ridtursstart. Ridturens längd kommer dock att anpassas därefter för att vi ska kunna hålla våra tider.
8. Om du har bokat transport med oss och inte skickar ditt rumsnummer till oss senast 24 timmar innan din upphämtningstid, kommer vi dessvärre inte att kunna anordna din transport och inga återbetalningar kommer att göras i dessa fall.